Venčanje - najzabavniji dan u životu
Objavljeno: 03.02.2015

Odabrali ste savršeno mesto gde ćete proslaviti svoje venčanje, spremni su  meni, karta pića i odeća, ali želite „ono nešto“ što će ovaj događaj učiniti nezaboravnim. Imamo nekoliko ideja za vas, koje će ovaj dan pretvoriti u pravu zabavu za sve!

Bandži džamping

Volite da rizikujete, adrenalin vam je u krvi i želite da napravite predstavu za goste? Odaberite bandži! Zajednički skok ostaviće u neverici sve goste, a vama osigurati proslavu o kojoj će se pričati! Umesto poljupca, neka ovo bude pečat početku vašeg zajedničkog života!

Tematska venčnja

Imate zajednički hobi, volite istu muziku, navijate za isti tim? Napravite venčanje u skladu sa onim što vas spaja. Dekorišite salu u tom duhu, obucite se tako, obezbedite i gostima određene detalje. Jedan par u Americi odlučio se za „klovnisanje“, a pred vama je mnogo ideja.

Totalo drugačiji od drugih

Unesite u jedan od vaših najlepših dana detalje koji će oduševiti sve prisutne, a vama osigurati dobru zabavu. Neka cveće i konfete umesto devojčica, bacaju bake. Obezbedite podmetače za čaše, na kojima će zvanice moći da upišu svoj savet mladencima. Dekorišite prostor i stolove vašim fotografijama iz detinjstva. Organizujte poseban kutak za najmlađe – sa slatkišima, igračkama i bojicama, kako se ne bi dosađivali tokom proslave.

Kreativnost i mašta ukazaće vam na još mnogo ideja kako da vaše slavlje bude originalno i upamćeno. Dopustite sebi  da ovog dana ostvarite sve želje! Srećno!