Venčanja sa stilom
Objavljeno: 05.12.2014

 

GIARDINO CAFE CLUB

Urbana proslava na krovu grada sigurno će ispuniti očekivanja modernog para. Sala za svadbe u Giardino clubu namenjena je za 250 osoba, dok u velikoj bašti može da se smesti još 500 osoba. Dakle, ako pravite veliko venčanje, ovo je jedan od retkih kvalitetnih prostora. U samom centru grada, na vrhu trnog centra „Bazar“ nalazi se prostor u kome ćete odušviti svoje zvanice. Prvenstveno, pogled koji se pruža sa krova, ostavlja bez daha i starosedeoce, koji apsolutno poztnaju svoj grad. 

U ponudi postoje tri menija, a takođe i tri programa pića. Cene variraju u odnosu na to koji dan slavite – četvrtkom i nedeljom je jeftinije. Hladna i topla predjela, glavna jela, prilozi, salate i deserti, zadovoljiće i kriterijume onih najprobirljivijih. Ukoliko se odlučite za usluge koje nudi ketering novi sad, kvalitet takođe neće izostati. 

Posebna pogodnost koja se nudi mladencima, jeste organizacija devojačke ili momačke večeri, kao i kumovskog ručka. Proslava se može rezervisati u Giardinu, ali i u Bermet villi u Karlovcima. 

 

BERMET VILLA

U samom centru prelepih Karlovaca, Bermet villa pružiće vam neverovatan ugođaj za manji broj gostiju. Sala za svadbe je kapaciteta 55 osoba. Sasvim dovoljno za romantičnu, intimnu i prijatnu proslavu. Ovde možete da izaberete ukusnu hranu u vidu menija, ali i ketering po kome je poznat novi sad. Profesionalno osoblje i ukusni specijaliteti garantuju da će usluga biti na vrhunskom nivou. Bilo da želite italijanski izbor hrane, ili domaće specijalitete, naići ćete na široku ponudu. 

Posebno blago Vile predstavlja izbor kvalitetnih, domaćih vina. Iz karlovačkih podruma, gajena tradicionalno i dugi niz godina, daće vašem venčanju dodatnu energiju i toplinu. 

Saborna pravoslavna crkva i Rimokatolička crkva, nalaze se jedna do druge, a pogled iz Vile pruža se baš na njih. Ukoliko svoj dan krunišete i na ovaj način, organizacija ne može da bude jednostavnija. Lepota Karlovaca i sam ambijent Bermet ville, pružiće vam odličnu priliku za fotografisanje. Česma četiri lava, drevni hrast i zelenilo, ostaće ovekovečeni svedok vaše sreće.

 

Sala za svadbe trebalo bi da bude mesto u kome ćete se prvenstveno vi, a potom i vaši gosti, osećati prijatno i lepo. Ne bi trebalo da vas sputava, nego da vam pruža osećaj sigurnosti i lepote. Odaberite onu koja odgovara vašem karakteru, ideji i broju gostiju.