Šta ne smete da zaboravite tokom ludog provoda 31. decembra
Objavljeno: 26.11.2018
Dok odbrojavamo ove poslednje dane novembra, slobodno se može reći da je doček Nove godine tu, pred vratima. Temperature nam to pokazuju. Takođe, vreme „leti“, često se može čuti. Smenjuju se godišnja doba, praznici i dolazi ponovo na red onaj za koji se kaže da je najluđi. Poslednja noć decembra nosi baš ovaj epitet, jer je tada sve dozvoljeno. Ili, gotovo sve. Ipak uvek treba imati meru! 
Da li se i vi već spremate za lud i nezaboravan provod? Osim dobrog raspoloženja, koje je obavezno, evo šta nikako ne smete da zaboravite!
 
Novčanik pun novca
 
Da, podrazumeva se da će vam novčanik te noći biti neophodan, mada ćete verovatno već unapred platiti ili rezervisati svoje mesto u klubu. Ipak, smatra se da bi u džepu ili torbici te poslednje noći stare godine trebalo da imate novčanik pun novca! U suprotnom, čeka vas loša finansijska godina i novca će vam uvek nedostajati. A to nikome nije u interesu, zar ne? Naravno, potrudite se da nikakava dugovanja ne prenesete u novu godinu, jer će vas ona pratiti i dalje.
 
Samo bučno!
 
S obzirom na to da ćete Novu godinu dočekati uz društvo iz muziku, buka se podrazumeva. Međutim, kaže se da treba praviti što više buke i otvoriti sva vrata i prozore, kako bi stara godina što lakše otišla i ustupila mesto onoj koja dolazi. Ujedno ćete oterati i sve zlo. Ovome će doprinetii vatromet, petarde i sve ono što zvuči glasno!
 
Odeća  - crveno, žuto, novo
 
Jednostavno, 31. decembar ne može da se zamisli bez specijalno pripremanog stajlinga. Danima unapred osmišljavaju se kombinacije, koje će biti dostojne ove zabavne noći. Naravno, osim što ćete izgled prilagoditi prostoru u koji odlazite, smatra se da bi na sebi trebalo da imate bar nešto novo. Takođe, kao i obično kada je reč o ženskom polu, crveni donji veš je poželjan, zbog sreće u ljubavi. Naravno, ako niste ljubitelj ove boje veša, možete da odaberete bilo koji crveni komad odeće. Sa druge strane, žuti donji veš nose oni koji žele da imaju više uspeha u karijeri, odnosno oni kojima je najveća želja da imaju više novca. Ukoliko ste na ramena ogrnuli šal, maramu ili ešarpu, oslobodite ih se u ponoć, kako bi sve bolesti i loša dešavanja ostali u prošloj godini. 
 
Pazi, šampanjac!
 
Možda zvuči čudno, ali ukoliko želite da vam nova godina bude mnogo bolja od prethodne, onda obavezno morate da se postavite tako da vas pogodi čep šampanjca! Ukoliko ipak strahujete da ćete biti povređeni i ovo vam se ne čini kao dobra ideja, ili jednostavno ovakav manevar nije moguće izvesti, potrudite se da popijete poslednji gutljaj iz flaše. Tada vam sledi odlična godina! Šampanjac neće biti teško naći - kada rezervišete svoje mesto u klubu, on vam najšeče i sledi. Na vama je da se pobrinete za ostalo!
 
Ovo sve svakako jeste deo sujeverja, pa možete da primenite, a i ne morate. Jedno je sigurno - doprinosi zabavi koje će svakako biti na pretek te najluđe noći kada dočekujemo 2019. godinu!