Nezaboravna atmosfera i klopa na krovu grada
Objavljeno: 07.12.2017
Svi imamo omiljene gradske kafiće, gde se osećamo kao kod kuće. Privuče nas atmosfera, ili dobra muzika ili odlično spremljena klopa. A ako vas privuče sve to zajedno? Pa onda je to dobitna kombinacija. :)
 
Pored ove dobitne kombinacije, zamislite da leti možete da uživate u bašti koja se nalazi na krovu zgrade, a kada krene košava, prve kapi kiše i prvi sneg, možete se opustiti u toplom ambijentu koji i dalje zrači, bez obzira na godišnje doba. Pa to je džek pot!
 
Atmosfera
 
Šuška se po gradu da nema boljeg provoda nego „na krovu“. Vikendi ali i radni dani su ispunjeni žurkama koje su praćene nastupima sjajnih DJ-eva, muzike koja uveseljava do ranih jutarnjih sati, sjajnim konobarima koji su tu da ispune sve želje i da izmame osmeh na lice. Nije redak slučaj da se na krovu organizuju studentske žurke, ili tematske žurke, kao na primer za Dan zaljubljenih ili za Noć veštica. 
 
Pored noćnih provoda, dnevni odlazak „na krov“ takođe nije redak slučaj. Kada ste umorni od gradske gužve a ipak biste da budete u centru, Giardino vam pruža baš tu mogućnost – da budete u centru svih dešavanja a istovremeno daleko od svih, gde možete da se opustite uz poslepodnevnu kafu ili uz dobru klopu i vino.
 
 
 
Doručak, branč, ručak, večera ili pak užina, ili samo želja da se zasladite - sve što poželite možete pronaći u Giardino meniju. Specijalni meni za vegeterijance, obrok salate za one koji vode računa šta klopaju, ali tu su i jela od piletine, svinjetine, junetine i ribe za prave gurmane. Ljubitelji slatkiša mogu da biraju između slatkih palačinaka, kolača, voćnih kupova ili sladoleda. A pre svega, tu je aperitiv, po želji, da otvori apetit. :)
 
Vidimo se na krovu!
 
Bilo da želite sjajnu zabavu, da se opustite uz kafu nakon dugog radnog dana, ili želite da odmorite od kuvanja, mi na krovu vas čekamo. ;)