Venčanje u Giardinu


 

Lokacija:

Cafe - club - restoran Giardino se nalazi u najužem centru Novog Sada, na jedinstvenoj lokaciji, na krovu TC Bazar. Sa ove lokacije pruža se pogled na staro jezgro grada. Poseban osećaj koji pružaju prelepi pogled i slavlje pod otvorenim nebom, ljubazno i profesionalno osoblje, pridavanje pažnje i značaja svakom detalju, samo su neke od karakteristika, po kojima se ovaj lokal izdvaja od drugih.

Postoje dva ulaza u lokal:

  • kroz prodajni deo TC Bazar-a širokim stepenicama
  • kroz službeni ulaz u TC Bazar pomoću 2 lifta ili stepenicama

 

Ambijent i kapacitet:

Objekat u svom sastavu ima zatvoreni lokal, kao i dve terase, manju i veću. Kapacitet zavisi od načina nameštanja sale i bašte. U zatvorenom delu lokala može stati maksimalno 250 osoba, dok u velikoj bašti može stati do 500 osoba. Uređena prema najnovijim dizajnerskim trendovima, sala restorana Giardino je modernog i prijatnog izgleda, u kom preovlađuju za njega prepoznatljivi tonovi maline.

 

Parking:

Parking je obezbeđen na Bulevaru Mihaila Pupina i radnim danima se naplaćuje do 21h, a subotom do 14h. Nedeljom se ne naplaćuje. Takođe je obezbeđen parking (iza zgrade DDOR-a) na Trgu Galerija na koji se ulazi iz ulica Mike Antića i Vase Stajića, a koji prima 150 vozila i koji se posle 22h ne plaća.

Venčanja se uglavnom organizuju u poslepodnevnim časovima od 16h do 24h, ali postoji i mogućnost organizacije po posebnim uslovima.

 

Ponuda:

Ponude za održavanje venčanja u našem objektu uključuju i sitan inventar, potrošni materijal i uslugu osoblja potrebnog za pripremu i za posluženje gore dogovorene hrane. Uslovi plaćanja:  20% prilikom rezervacije, 50% najkasnije sedam dana pred dogadjaj i 30% pri konačnom zaključivanju računa.

Kompletnu ponudu pogledajte OVDE

 

Kontakt osoba:

Radovan Suknović - 066 000 033

 

Posebne pogodnosti:

Mladenci koji se odluče da proslave venčanje u Giardinu mogu organizovati momačko ili devojačko veče, kao i kumovski ručak u jednom od naših lokala iz Novog Sada ili Sremskih Karlovaca sa 40%  popusta.

Proslavite svoje najvažnije datume na mestu na kom ste iznad svih ostalih, bliže zvezdama.

 


Vidimo se na krovu !